Detalji

Šešir moj...

01. Maj 2011.

Na kraljevskom venčanju, šešir je za dame bio obavezan deo dres koda. Britanija doduše, ima veliku tradiciju nošenja šešira, posebno na venčanjima i konjskim trkama, te stoga ni ovoga puta nije nedostajalo povoda za smejanje kada su u pitanju bile neke kreacije.


Zlobnici kažu da je mnogo kokošaka i ostale živine ostalo bez perja za ovu priliku. Bilo je interesantnih kreacija, neke su bile elegantne, neke ekstravagantne, a neke, zaista neukusne (obratiti pažnju na ono što princeza Beatris ima na glavi). Pogledajte našu galeriju i prosudite sami.

A što se tiče šešira u manje formalnim prilikama, ne zaboravite da nabavite sebi jedan za predstojeće leto kao obaveznu zaštitu protiv štetnih sunčevih zraka.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 91 tekstova | Sledeća »


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje