Fitnes

Besplatna fitnes akcija

08. Maj 2008.

Dragana Boškovski

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Beograda organizovao je akciju "Afirmacija ženske rekreacije" čija je ideja da se beogradske dame privuku u sale za vežbanje kojih je sve više u prestonici. Prvih sto koje se od petka, 9. maja, jave na telefon 011/313-33-59 ili preko maila office@srfs.org.yu dobijaju kao bonus vredne poklone kozmetičke kuće Oriflame, a narednih 200 dobiće priliku da besplatno postanu deo njihovog tima.

Mesečno će čak 100 žena imati priliku da se pozabavi oblikovanjem svog tela u deset fitnes klubova u Beogradu, tako da bi bilo dobro da požurite sa prijavljivanjem.
Pored akcije namenjene ženama, SRFS je zajedno sa fitnes klubom "Tonus" osmislio i akciju "Mama, tata, bata i ja" namenjen porodičnoj rekreaciji gde će stučni tim koji se bavi odraslima i koji se bavi decom, zavisno od afiniteta i potreba, oblikovati trening koji odgovara kako uzrastu tako i afinitetima svakog člana porodice. Ova akcija će biti moguća samo u klubu "Tonus", probni besplatni period traje mesec dana, pa nije zgoreg probati nešto novoi, i to još porodično. Za sada je omogućeno da ovu privilegiju iskoristi 20 porodica.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 53 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje