Fitnes

Vežbajte online

10. Maj 2008.

Većina nas nije nešto oduševljena idejom da sate provodi u znoju lica svog u obližnjoj teretani i to još svake nedelje... Ali nismo nešto ni oduševljene idejom da jedino što radimo je tešimo se sa onom narodnom "Bolje da ljulja..." zato su dve zgodne dame došle na ideju da pokrenu online vežbaonicu.

SUPERchick je onlajn alat za vežbanje stvoren za zaposlene gradske devojke i, da bi ih odvukao od uobičajenih poroka poput šopinga i ispijanja koktela sa prijateljicama, napravio da cela priča o znojenju izgleda seksi, ružičasto, mondenski i privlačno.
Sajt izgleda kao uber-pink svlačionica, a otprilike tako i navodi svoje korisnice da troše kalorije. Postoji deo sajta gde su vežbice i saveti besplatni, a za ozbiljnije bavljenje svojim telom morate izdvojiti 45 funti mesečno
Kada se logujete, ulazite u 'Locker Room', koji je super jednostavno osmišljen da beleži mogući progres i daje savete. Pušsujete svoje podatke (visina, težina, broj otkucaja srca itd.) a zatim dobijate gomilu sugestija kako da poboljšate ili zadržite svoju fizičku spremnost, uključujući i program vežbi. Neke vežbe su ozbiljne, druge su toliko lake da ih možete raditi dok gledate omiljenu seriju. Čak ima i kalkulator koliko ste kalorija uneli zahvaljujući alkoholnim pićima kojima ste se nalile u subotu uveče i predloge menija za ručak.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 53 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje