Fitnes

30 minuta za skidanje kilograma

31. Mart 2010.

Izvor: topshop

Da li i vi imate problem sa savešću kad god pojedete koji zalogaj više, jer jednostavno ne možete da se naterate da počnete sa rekreacijom… I sada - dolazi leto, a vaša figura ne izgleda onako kako biste želeli.

Predlažemo vam idealno rešenje – trening od 30 minuta koji je zaista izuzetno efikasan, a pri tom ga možete upražnjavati u sopstvenom domu i to – kada god poželite.
Šta vam je potrebno?
Za ovaj 30-minutni trening potrebno je:
1. obična lopta (fudbalska),
2. peškir,
3. (kancelarijska) stolica na točkiće,
4. malo prostora,
5. omiljena muzika,
6. velika čaša vode (ne zaboravite da pijete vodu sve vreme treninga, jer je hidratacija jedna od najbitnijih stvari tokom treninga).

Pratite zadate vežbe korak po korak. Kod svake vežbe dajemo vam i informaciju zbog čega je efikasna i koliko dugo bi trebala da traje, odnosno – koliko ponavljanja vam preporučujemo.

Dobro za: zagrevanje – pripremu za glavnu seriju vežbi
Vreme: 4 minuta
Vežba za rast pulsa:
Treba vam jedna stepenica odnosno benč (klupica ili sl.) na koju možete da stanete. Počnite tako šte ćete na uzvišenje stati levom nogom, dok desna noga treba da bude na podu. Zadržite 1 minut, a zatim zamenite noge (desna na uzvišenju, leva na podu). Vežbu radite 4 minute. Ukoliko vam uzvišenje, stepenica ili benč nisu na raspolaganju – 4 min. trčite u mestu ili brzo šetajte po kući.

Dobro za: trbušne mišiće
Broj ponavljanja: 12
Sedite na pod. Stavite peškir i sedite na njega, stopala treba da su raširena u širini ramena, noge ispružene,a pete na podu. Obema rukama uhvatite loptu, a zatim ruke ispružite ispred sebe. Polako se spuštajte unazad, u ležeći položaj, istovremeno stežući trbušne mišiće.

Strane: 1 2 3 4


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 53 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje