Fitnes

Sagorite kalorije za 10 minuta

05. Februar 2007.

U današnjem dobu brzog života, ponekad ne ostane vremena za vežbanje. Kardio i fitnes treninzi traju između 30 i 60 minuta, a ponekad na kraju radnog dana, sve što želimo jeste da legnemo u krevet i da nas svi ostave na miru.

Međutim, tu negde se može pronaći i 10 minuta za vežbanje. I to u dnevnoj sobi. Tu se može preskakati konopac uz dobru, ritmičnu muziku, odraditi sklekovi i trbušnjaci, zatim čučnjevi i vežbe za zadnjicu. Nemojte stajati između vežbi, već ih povežite. Ili plešite (niko vas ne gleda). Ako vam izgleda kao da ovo neće imati efekta, setite se da je bolje da sagorite 50-100 kalorija, nego da ne sagorite ni jednu. Male promene u dužem vremenskom razdoblju garantuju velike rezultate.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 53 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje