Frizura

Slana voda za kovrdže

12. Avgust 2009.

Jedan od trikova koje frizeri u fensi salonima preko bare koriste je slana voda na kosi umesto veštačkih učvršćivača. Stilisti se vode time da kosa najlepše izgleda kada ste na odmoru, te je stavljaju u bočice sa sprejnim pumpicama i koriste umesto laka.

I vi možete kod kuće da iskoristite ovaj trik. Pomešajte morsku so sa vodom i stavite je u bočicu koja ima pumpicu. Na mokru kosu nanesite sprej i onda je izgužvajte kako bi njena prirodna tekstura došla do izražaja. A postoji i još jedan trik kada vam je kosa masna. Frizeri kažu da je onda još lakša za manipulaciju. Pokvasite je slanom vodom i dobićete frizuru koja je trenutno vrlo aktuelna - poput one koju ima Šakira. Istaći ćete prirodan volumen i imaćete jednu seksi "messy" frizuru.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8

Prikazano 1-5 od 38 tekstova | Sledeća »


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje