Knjige

Izložba u čast Laze Ristovskog

09. Maj 2008.

D.B.

Izložba fotografija, omota i plakata Laze Ristovskog "Drvo života" – Laza Ristovski (1956-2007) biće predstavljena 12. i 13. maja u galeriji O3ONE u Beogradu, a svečano otvaranje zakazano je prve večeri u 19 sati.

Izložbu prati postuhmno objavljivanje albuma “Drvo života”. Retki su umetnici koji u svom opusu imaju toliko ostvarenja i angažmana stilski veoma različitih, a u isto vreme objedinjenih osobenim pečatom i jedinstvenim talentom autora. Upravo takav umetnik bio je Laza Ristovski, kompozitor, aranžer i virtouz na instrumentima sa klavijaturom. Poslednjih 15 godina živeo je i radio boreći se sa multipleks sklerozom, opakom bolešću koja nije uspela  da ga zaustavi, demorališe i odvoji od muzike.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 60 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje