Moda

Cut out - Izrezani kupaći kostimi

01. Avgust 2012.

U našoj galeriji možete videti slike trenda koji se veoma tiho provukao sve do avgusta, kada smo ga počeli viđati u svakom modnom časopisu. Postoji nešto što podseća na osamdesete u trendu izrezanih kupaćih kostima i nekome može da se svidi, dok drugome izgleda grozno.

Da li su ovakvi kupaći kostimi praktični? Naravno da ne, ali koga je briga. Uostalom, ako već niste pocrneli, ko vam je kriv.  Idealni su za dolazak na plažu i prvo kupanje posle koga ćete se presvući u bikini (nadamo se da ne volite da sedite u mokrom kostimu, to je najgora moguća varijanta za jajnike).

Takođe su dobra kombinacija za veče uz suknju ili iscepani džins. Ovakav kostim ističe struk a pokriva stomak, tako da može da kamuflira nedostatke u tom predelu.

Postoje i varijante kroz koje može da se pocrni, mada su često od vrlo tankog materijala - savetujemo oprez pri izlasku iz vode.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 202 tekstova | Sledeća »


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje