Muzika

Predstava Mamma mia u Areni

17. Jun 2010.

Internacionalna turneja mjuzikla MAMMA MIA! gostovaće u Beogradu po prvi put sa ukupno 14 predstava, od 29. juna do 4. jula 2010. u Beogradskoj areni, koja je i organizator ovog spektakla.

Inspirisana pričom i magijom večnih pesama grupe ABBA, spisateljica Ketrin Džonson stvorila je zabavnu priču o porodici i prijateljstvu, koja se odvija u rajskom okruženju osunčanog grčkog ostrva. Tragajući za ocem, ćerka uoči svog venčanja poziva trojicu muškaraca iz majčine mladosti, sa kojima se majka zabavljala na ostrvu pre 20 godina.
Više od 42 miliona gledalaca širom sveta pogledalo je ovu predstavu i oduševilo se likovima, ljubavnom pričom i muzikom. U predstavi se uživo izvode 22 hita grupe ABBA, uključujući numere: Chiquitita, Dancing Queen, I Have A Dream, Knowing Me Knowing You, The Winner Takes It All, Super Trouper, Take A Chance On Me i Voulez Vouz.

Ulaznice su u prodaji po cenama: 2200, 2970, 3300 i 3960 dinara, na biletarnici Arene, SKC – knjižara Delfi, Dom omladine, Eventim, pozorište Boško Buha, Gigstix (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12) kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs . Kapacitet po predstavi je 3.000 gledalaca. Ulaznice kupljene za datume od 6. do 11. jula mogu se zameniti ili refundirati na blagajni Beogradske arene. 

 


Internacionalna turneja je potpuno identična sa onima koje se trenutno izvode u Londonu, Brodveju, Australiji, Španiji, Holandiji i Meksiku. Predstava je odigrana u 45 gradova širom sveta, uključujući: Kejp Taun, Monte Karlo, Cirih, Peking, Berlin, Pariz, Taipei, Dubaji, Šangaj, Beč, Bratislavu, Helskinki, Stokholm, Milano, Edinburg, Tel Aviv i Prag.
Džudi Krejmer, globalni producent, još 1987. prvi put je dobila inspiraciju da kreira mjuzikl na osnovu pesama grupe ABBA.  Od premijere 1999. MAMMA MIA! je zaradila preko 155 miliona funti samo u Velikoj Britaniji i preko 2 biliona dolara širom sveta.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 322 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje