Muzika

EXIT: Ulaznica-narukvica

14. Jun 2010.

Ove godine ulaznice za EXIT su u obliku narukvice koje ćete moći da dobijete u zamenu za vaučere u neposrednoj blizini festivala, u blizini Lovotursa, od ponedeljka 5. jula do kraja festivala, a informacije sa mapom biće blagovremeno objavljene, uz ostale važne detalje.

Oni koji su ulaznice već kupili, dobiće na mejl prijavljen u aplikaciji za kupovinu nove vaučere, jer će se sada jedan vaučer menjati za jednu narukvicu. Da skratimo - dobićete onoliko vaučera koliko ulaznica ste kupili.
Ukoliko ste kupili ulaznicu za četiri dana, a planirate da delite kartu sa nekim, prevarili ste se - narukvica se ne sme skidati, a osoba koja ju je kupila mora da je preuzme (eto zašto su nam tražili brojeve lične karte).


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 322 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje