Muzika

Skunk Anansie u Beogradu

16. Jun 2010.

Skunk Anansie predvodjeni fantasticnom Skin (Deborah Dyer) možda i najboljim ženskim vokalom u alternativnoj/rock muzici, nastupiće 28.juna u SKC-u.

U pitanju je orginalna postava koju čine Skin, Cass, Ace I Mark Richardson, koja je nastala daleke 1994. godine i koja iza sebe ima četiri albuma i petnaestak singlova. Svi albumi su bili u top 10 Britanske bilbordove liste najpopularnijih/najprodavanijih albuma svih vremena.
Promotivna cena karata je 2.000 dinara, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima I blagajni SKC. Broj karata je ograničen.
Tokom dugogodišnje karijere Skunk Anansie je na turnejama delio binu sa bendovima kao što su U2, Rammstain, Aerosmith, Lenny Kravitz, Bad Religion… što dovoljno govori o kakvom se sastavu radi.
Ovo će biti jedinstvena prilika za sve fanove alternativnog zvuka da odgledaju Skunk Anansie jer bend radi povratničku turneju posle osam godina pauze.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 322 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje