Numerologija

Sudbina zapisana brojevima

25. Mart 2008.

Sve naše osobine, veruju numerolozi, kriju se iza broja jedan do devet. Svaki datum rođenja može se svesti na jednocifreni broj, koji je znak životne staze i otkriva vaše mane i vrline, jake i slabe strane. Staze možete i porediti - izvedite jednocifren broj iz svog i njegovog/njenog datuma rođenja i proverite da li prijate jedno drugom.

da bi otkrili svoj broj životne staze, saberite sve brojeve u datumu rođenja. Recimo, rođeni ste 22. marta 1977. To znači 2+2+3+1+9+7+7= 31. Zbir ponovo saberite: 3+1=4. Dobijeni rezultat znači da osobi rođenoj tog dana odgovara životna staza broj 4.
Ukoliko je rezultat koji dobijate veći od 9, nastavite da sabirate dok ne dobijere jednocifren broj.

Značenje

Jedinica
Autoritativni vođa koji može da prebrodi svaku teškoću, perfekcionista, previše očekuje i od sebe i od drugih. Svoj put je zacrtao i tvrdoglavo se drži plana, bez obzira na mišljenje svoje okoline. Prodornost je ponekad teško obuzdati, ali ukoliko želi da napreduje, moraće da nauči da vlada sobom - ipak, ispod grube površine, krije se profinjeni duh.
Dvojka
Miroljubivu dvojku izvede iz takta svako ko počne da joj naređuje, a kad stvari ne idu tokom koji se njoj dopada, pretvara se u tasmanijskog đavola. Obožava lenčarenje, a kao nepopravljivi sanjar, ima bujnu maštu i veoma je kreativna.
Trojka
Pokretač novina, revolucionar celim svojim bićem. Uvek raspoložen za društvo, bezbrižan, ali ponekad plašljiv. Najvece mane trojke su ljubomora i naivnost. najveća vrlina - večiti optimista.

Strane: 1 2


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

  • Pouzdanost: Broj Šest Savršenstvo, pouzdanost, ljubav, porodična harmonija, utočiste, prolaznost – sve je ...
  • Srećni broj: Broj Sedam Sedmica se smatra srećnim brojem i misterijom. Veruje se da oznacava trijumf duha nad ...
  • Smelost: Broj Osam Osam je broj regeneracije i degeneracije, razaranja i patnje, ali i obecanja. Broj ...
  • Neobuzdano: Broj Devet Znak duhovnih i mentalnih dostignuća, nesebičnost i humanizam, magije, tajanstvenosti, ...
  • Ekstrovertni: Broj Pet Simbol broja Pet je pentagram, a sam broj označava avanturu, nepredvidivost i ljubav, ...

Strane: 1 2

Prikazano 1-5 od 10 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje