Putovanja

Najlepše plaže u Crnoj Gori

24. Jul 2008.

Jelena Popović (Alo!)

Maštovita i razuđena obala Crnogorskog primorja nudi beskrajnu raznolikost plaža i uvala. Poznato je da se najlepše plaže tog dela Jadrana nalaze van najpopularnijih primorskih turističkih gradova. Zato, ako ste u prilici, obavezno posetite neke od najlepših plaža crnogorske obale.

Trsteno - šljunkovita plaža. Voda je prozirnoplava. Ova plaža je pre desetak godina bila divlja uvala, koju je u sezoni posećivao tek pokoji turista. Nalazi se na putu ka Jazu (koji takođe krasi prelepa plaža, na kojoj je u sezoni velika gužva).Crveni pjesak - plaža poznata po pesku crvene boje. Voda je topla i čista. Ova mala plaža udaljena je pet kilometara od Bara, na putu ka Budvi.
Drobni pjesak - prelepa peskovita plaža sa tirkiznom bojom mora. Na nju ćete naići ako pođete putem od Bara ka Budvi.
Kraljičina plaža - posle Svetog Stefana, ubraja se u najekskluzivnija plaže Crnogorskog primorja. Na njenoj obali često se odmaraju zvezde srpskog i stranog šou biznisa.
Kamenovo - peskovito-šljunkovita plaža. Do nje se (za pet minuta) iz Rafailovića dolazi peške, prolaskom kroz novonapravljen tunel.
Lučice - ubraja se u omiljene plaže naših turista. Nalazi se u blizini Petrovca i krase je sitan šljunak i neobično plavo more.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 72 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje