Rezultati ankete

Rezultati zimske ankete

01. Februar 2011.

Ova naša zimska anketa je trajala nešto kraće nego obično, čak smo mislili da je i završimo ranije, jer kad smo je postavljali, nije bilo smisla pričati o snegu i ledu.

Ali u poslednjih desetak dana, izgleda da nam se zima vratila, i to sa namerom da se osveti. Evo šta ste vi odgovorili na naše pitanje 'Da li se stvarno radujete "zimskim čarolijama"?'.

Skoro četvrtina ispitanika zapravo više voli hladno i zimsko vreme od vrućine, a dodatnih 18 procenata ne smatra da su sneg i led neka prepreka u životu. Neće im to biti prvi izbor, ali neće ni kukati na prirodne nepogode.

Veliki je i broj vas - 22,6 procenata - koji ne voli da zimu vidi ni na slici. Verovatno vas ni ova ilustracija za naš tekst neće obradovati.

Podjednako podeljeno mišljenje je bilo i najinteresantnije: 17 % posetilaca smatra da je najbolje doživeti zimu na planini, gde su stvarno prisutne čarolije u vidu zabave na snegu tokom dana i večeri pored vatre, uz pijuckanje kuvanog vina.

Isti broj čitalaca se opredelio za "mrgud"-varijantu odgovora. Prema njihovom mišljenju, poledica i bljuzgavica su veoma daleko od zimskih čarolija.

Nadamo se da ćete uživati i odgovoriti na našu narednu anketu, koja će biti postavljena danas, i trajaće samo dve nedelje. Zato, požurite sa odgovorima!


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Izdvajamo

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... DaljeBoje krvi i vina
Dalje