Rezultati ankete

Rezultati ankete za Dan Zaljubljenih

14. Februar 2011.

Evo i rezultata prethodne ankete. Danas je postavljeno novo pitanje za koje smo radoznali kakav je vaš odgovor.

A evo kako ste odgovorili na pitanje o Danu Zaljubljenih:

Najveći broj vas ne mari preterano za ovaj praznik i ne doživljava ga kao deo naše kulture, naprotiv. 41% ispitanika je odgovorilo da je reč o izmišljotini sa Zapada.

Ipak, ima i romantičnih. Dvadeset posto čitatelja i čitateljki smatra da je ovaj dan idealna prilika da pokažemo ljubav onima koje volimo, a dodatnih skoro devet procenata smatra da je to savršen da da se provede sa svojim izabranikom, odnosno izabranicom.

Ne mali broj posetilaca je odgovorilo da je reč o sasvim običnom danu (20%), a još 9 posto smatra ovaj praznik dodatnim udarom na kućni budžet.

Hvala vam što odvajate vreme da učestvujete u našim anketama. Nadamo se da ih smatrate zabavnim, i da ćete i dalje odgovarati na naša pitanja. A mi ćemo se truditi da ta pitanja budu i dalje interesantna.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

  • Rezultati zimske ankete {image1} Ova naša zimska anketa je trajala nešto kraće nego obično, čak smo mislili ...

Izdvajamo

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... DaljeBoje krvi i vina
Dalje