Seks

Šta muškarci žele od žena

15. Jun 2009.

Kada muškarci iskreno razgovaraju o ženama, oni zvuče... pa isto kao i mi. Možda je seks malo više (hm,hm) na muškoj pameti, ali izgleda da nije relevantan kada je reč o tome šta traže od prave partnerke. Prema njima, muškarci žele ekvivalenta kojeg poštuju, saputnika koji deli njihova interesovanja i poverenika sa kojim mogu da razgovaraju. Oni žele da žene budu zadovoljne njima samima, i da nemaju problem da dobiju to što žele. Prema momcima, oni žele devojku koja:

Zna šta želi Samouverenost se ceni. Mnogi muškarci su naveli da ih odbijaju žene koje koje isuviše žele da udovolje drugima. Umesto toga, žene koje znaju šta žele i ne boje se da to traže, opisane su kao atraktivne, seksi i poželjne.
Zna da ih nasmeje Smisao za humor je važan muškarcima isto kao i ženama. Veza koja nema dobar deo smeha vrlo brzo postaje dosadna, ako uopšte i počne. Veselo, neopterećeno ili smešno - nije bitno, sve dok kapirate međusobne šale i ne plašite se da bacite dostojanstvo u vetar i ponekad budete blesavi.
Brine o sebi Da, izgled je našao svoje mesto na listi. Ali niko nije naveo lepotu ili sjajne noge kao kriterijum. Umesto toga, izgleda da su bitni negovanost i stil. Muškarci su priznali da žele da žena troši vreme na svoj izgled i da generalno buide uredna i organizovana, a da pritom izbegne kategoriju skupo održavanje.
Deli moja interesovanja Ako se ne možete složiti šta da radite zajedno, postaje komplikovano da se ostane zajedno. Momcima je važno da devojke dele bar neka njihova interesovanja (ili da barem budu otvorene prema njima). Bilo da ih interesuje penjanje ili stari filmovi, veoma bi voleli da to podele sa vama. Čak iako to baš i nije za vas, jednostavna zainteresovanost i otvorenost uma prema njihovim poslovima i hobijima je dovoljna da zadovolji njihovu potrebu da ih razumete.
Zna da iznenadi To baš i nije neko iznenađenje - spontanost je veoma visoko rangirana kao poželjna osobina kod žena, iako to podrazumeva različite definicije.

Strane: 1 2 3


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 62 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... DaljeBoje krvi i vina
Dalje