Seks

Šest osvežavajućih ideja

21. April 2010.

Kada ste u vezi već neko vreme, stvari počnu da liče na naviku. To posebno nije dobro u spavaćoj sobi, pa evo nekoliko saveta za muškarce i žene kako da seksualne igrice učinite uvek svežim.

Senzualna masaža
Masaža relaksira oba partnera, a u isto vreme i uzbuđuje. Pripremite i scenu sa sve mirisnim svećama, blagim osvetljenjem i odgovarajućom muzikom. Ugrejte nešto ulja na rukama i nežno utrljajte u partnerovo telo usput vrhovima prstiju dodirujući najosetljivija mesta...
Tuširanje za dvoje
Deljenje tuša (pod uslovom da vam kabina nije pretesna) može bude veoma uzbudljiva - ne samo da voda čini da još jače osećamo nadražaje, već su i poze ne baš uobičajene što daje svemu veću draž.
Cvetni mirisi
Pronađite cvetni blagi miris za prostorije koji će nadživeti bilo kakav buket, a može da se koristi često, a da ne postane naporan.
Stimulišite sve osećaje
Dodvorite se njegovom ili njenom čulu mirisa dobrim parfemom i losionom za telo. Dodvorite se čulu sluha dobrim izborom muzike. Zadovoljite potrebu za dodirom luksuznom masažom. Zadovoljite čulo ukusa ljubeći dok nosite balzam za usne sa voćnim ukusom.
Potraga za blagom
Pripremite seksi opuštajuću scenu pre no što dođe kući: poruka na vratima, bade mantil na kvaci, buket cveća na podu, latice koje vode do kade okružene svećama... 
Držanje za ruke
Bez obzira da li šetate gradom, uživate u mesečini ili gledate TV, držite se za ruke - to će joj/mu pokazati vašu privrženost. Da pojačate intenzitet možete i da uradite blagu masažu šake kremom za ruke ili uljem za masažu.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 62 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... DaljeBoje krvi i vina
Dalje