Seks

Bolji seks nema cenu

16. Jun 2010.

Kada su u pitanju pilule za potenciju, sedam od deset Beograđana ne pita za cenu, pokazalo je istraživanje koje je sprovela kompanija Bajer Šering Farma.

Više od polovine (56 procenata) korisnika pilula za potenciju su redovni korisnici, dok 23 odsto koristi pilule sporadično. Preko 70 odsto redovnih korisnika koristi jednu do četiri pilule u toku meseca, 22 koristi četiri do deset pilula mesečno, a 4 odsto više od deset pilula u toku meseca. Dve trećine Beograđana ne traži savet od apotekara, a one koji traže najviše interesuje interakcija pilula sa drugim lekovima, hranom ili pićem.
- Imajući u vidu da se jedan od deset muškaraca u svetu susreće sa problemom erektilne disfunkcije, kao i činjenicu da se svaki treći Srbin uzrasta od 35 do 65 godine starosti susreo bar jednom sa ovim problemom u protekloj godini, važno je istaći da o tome treba više pričati - izjavila je dr Gordana Radivojević, biznis menadžer kompanije i dodala. - Plamena pilula predstavlja pilulu poslednje generacije, koja je pouzdana, efikasna i sigurna, a svojim dejstvom utiče pozitivno na seksualni i emotivni život kako muškarca, tako i žena.
Više od polovine korisnika (53 odsto) ovih pilula su zreli muškarci preko 40 godina starosti, što potvrđuje činjenicu da mlađi muškarci koriste ovu vrstu pilule i za poboljšanje seksualnog odnosa. Korisnici pilula se najviše interesuju za efikasnost pilule (37 odsto), vreme delovanja pilule (30 odsto) i neželjene efekte (16 odsto). Većina apotekara ispitivanih u ovom istraživanju (2/3) odgovorila je da nema razlike u izdavanju ovih pilula u zavisnosti od doba godine, a po proceni onih koji su rekli da postoji razlika, najviše pilula izdaje se u letnjem periodu (26 odsto).
Više od polovine apotekara izjavilo je da se korisnici opredeljuju za određenu pilulu na osnovu saveta prijatelja, a 14 odsto na osnovu posete lekaru. Na osnovu rezultata ovog istraživanja, 25 odsto žena kupuje pilule za svoje partnere, a čak 95 odsto korisnika nije imalo ranije pritužbe na ovu vrstu pilula.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 62 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... DaljeBoje krvi i vina
Dalje