Stil

Simona Andrejić oduševila Kelvina Klajna

19. Februar 2010.

Piše: Nada Grujić

Pobednica „Elit model luk Srbija 2009" Simona Andrejić (15) iz Beograda toliko je oduševila čuvenog kreatora Kelvina Klajna da će biti jedna od manekenki koja će raditi njegovu reviju na zatvaranju Nedelje mode u Njujorku.

Ovakav uspeh samo je poslednji u nizu jer je, posle sjajnog početka karijere u pariskom „Elitu“, gde je učestvovala na revijama visoke mode i počela saradnju s dizajnerkom Sonjom Rikel i modnom kućom „Ungaro“, početkom februara Simona potpisala ugovor s njujorškom agencijom „Marilin model“.
Samo posle nekoliko dana, Mišel Li, kasting direktor njujorške nedelje mode, stavio je mladu Srpkinju na svoju listu top 10 novih lica! Od tada, Simona je uradila više od 20 revija za prestižne svetske brendove.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2

Prikazano 1-5 od 9 tekstova | Sledeća »


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje