Svaštara

Karte za Noć Muzeja od ponedeljka

30. April 2010.

Prodaja karata za sedmu Noc muzeja, koja se 15. maja održava u Beogradu, počinje 3. maja. Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti na Bilet servisu po ceni od 300 dinara, a na dan manifestacije mogu se kupiti i na samim lokacijama. Jedna karta važi za sve lokacije u gradu.

Karte se mogu naručiti i preko MOBI servisa slanjem sms poruke na broj 5000. Potrebno je poslati tekst NM (razmak) broj karata a MOBI karte dobicete direktno na mobilni telefon u obliku bar koda ili numericke šifre. Potrebno je da se poruka sačuva i da ponesete mobilni telefon sa sobom kao potvrdu. MOBI-Karte se očitavaju kod operatera na ulazima beogradskih muzeja, a cena usluge je 50 dinara + PDV. Cena servisne je ista bez obzira da li kupujete jednu ili dve karte.
Ove godine omogućena je i dostava karata na kućnu adresu posredstvom kurirske službe koju pozivate pozvati ili šaljete sms na telefon 0600501468 ili e-mail na info@makart.rs. Uz cenu karata plaća se i dostava 110 din + PDV bez obzira na broj poručenih karata, a minimum je dve.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 110 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje