Svaštara

Rezultati novogodišnje ankete

06. Januar 2011.

Novogodišnji praznici su iza nas, ostaju nam ovi lokalni da ih prebrinemo, a evo i rezultata naše ankete od pre mesec dana.

U pripremama za Novu godinu, pitali smo vas čemu se najviše radujete. Veoma smo zadovoljni odzivom, i želimo i da nas ubuduće pratite i odgovarate na naše ankete, jer nam je vaše mišljenje važno i uvek ćemo ga objavljivati.

Od tačno 111 učesnika ankete, najveći broj vas - 40 % - se najviše raduje slobodnom vremenu. Izgleda da ga nikad nemamo dovoljno, a onda kad ga imamo, najviše želimo da se opustimo u društvu porodice i prijatelja. Ova brojka nas je zapravo jako obradovala - ona govori o još uvek očuvanim zdravim vrednostima u kojima se najviše radujemo kada smo sa svojim najbližima. Odlični odgovori, drage čitateljke i čitatelji.

Naravno, nema ničeg lošeg u primanju i davanju poklona - naprotiv. Ovaj odgovor je na drugom mestu najpopularnijih - 21% učesnika je i dalje zadržalo u sebi onu istu radost koju osećaju mala deca kada iščekuju poklone od deda-Mraza.

Ono što nas je najviše iznenadilo jeste da broj mrguda među nama nije toliko veliki - samo 19%. Oni se verovatno ne raduju ničemu, pa ni novogodišnjim praznicima.

Poslednje mesto dele, sa po 9 procenata vaših glasova, izležavanje kod kuće i žurke i izlasci. Relativno mali broj vas se odlučio za ova dva ekstrema. Naravno, nema ničeg lošeg ni u jednom, ni u drugom, ali u umerenim količinama. Takođe, ako dan provedete u skijanju ili u bilo kojoj drugoj sportskoj aktivnosti, napravili ste još jedan korak ka zdravom duhu u zdravom telu.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 110 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje