Trudnoća

Muzika za bebe

22. Januar 2010.

Muzički uređaj Ritmo osmišljen je upravo za - trudnice. Prema rečima proizvođača, bebe starije od 17 nedelja več uveliko pokazuju znake aktivnog slušanja u maminom stomaku. Proizvođači smatraju da muzika daje fetusu osnove za ispoljavanje budućih muzičkih sposobnosti intelektualni razvoj.

Ovaj novi gedžet osmišljen je takod a umirujuće zvukove mogu da čuju i oni s najdelikatnijim čulima. napravljen je tako da se omota oko stomaka trudnice a muzika svira iz četiri zvučnika. Naprava se spaja sa MP3 plejerom, tako da i mama može da sluša šta to zabavlja njenu bebu.
Ritmo je osmislio Oren Oz, otac dvoje dece, inspirisan time što je njegova supruga u drugoj trudnoći pokušavala da pušta muziku bebi u stomaku. Zvučnici nikako nisu mogli da se "uglave" tako da budu blizu stomaka a da njoj ne bude neudobno jer nisu postojali zvučnici koji su imali adekvatan dizajn na tržištu, pa je Oz odlučio da pomogne ostalim majkama da ne prolaze kroz slične muke. Aparat košta 80 funti, a detalje možete videti na www.nuvo-group.com.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5

Prikazano 1-5 od 22 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... DaljeBoje krvi i vina
Dalje