Venčanje

Prvi Beogradski sajam venčanja

10. Jun 2010.

...Biće održan za vikend, 12. i 13. juna u Beogradskoj areni u organizaciji magazina „Venčanje", grada Beograda i Arene Beograd.

Ponuda venčanica svetskih i domaćih brendova, renomirane zlatare, bogata dekorativna i restoranska ponuda iz cele Srbije kao i sve drugo što čini venčanje najlepšim danom u životu svih mladenaca, biće izloženo u 45 VIP loža Beogradske arene.
Karte za “Prvi Beogradski sajam venčanja” po ceni od 200 dinara, već se nalaze u prodaji na blagajni Beogradske arene, a radno vreme sajma biće od 11.00 do 22.00h. Svi izlagači su za “Prvi Beogradski sajam venčanja” pripremili specijalne ponude po jedinstvenim cenama, što će budućim mladencima u velikoj meri finansijski olakšati njihov dan venčanja.
Zaštitni znak ovogodišnjeg sajma biće svakako i svetski mjuzikl „Mama Mia“ koji će se izvoditi u Beogradskoj areni od 29. juna do 11. jula a bavi se upravo tematikom venčanja.
S obzirom na to da je magazin „Venčanje“ već devet godina organizator popularnog „Weeding weekend“-a koji se iz godine u godinu tradicionalno održava u februaru mesecu u hotelu Hyatt Regency i okuplja privrednike iz cele Srbije, nema sumnje da će „Prvi Beogradski sajam venčanja“ na kome ove godine po prvi put učestvuju i firme iz Slovenije i Hrvatske, postati brend koji će vremenom okupiti privrednike celog Balkana.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3

Prikazano 1-5 od 15 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... DaljeBoje krvi i vina
Dalje