Verovanja

Saveti za sujeverne

11. Februar 2010.

Da li ste i vi ponekad sujeverni? Ako jeste, evo nekoliko "trikova" kako da odagnate baksuzluke i privučete sreću koje je ko zna ko i kada smislio, da bi se njihovi potomci pridržavali istih vekovima kasnije.

Baksuz Svako zna da je baksuz da se mlada i mladoženja vide na dan venčanja pre same ceremonije. Ali, ima još nekoliko stvari koje treba izbegavati: Nemojte se sretati na stepenicama i nemojte ni da pomislite da se zagrlite ili poljubite na stepenicama. Pitam se šta kažu bogovi sujeverja o susretima na intenetu?
Ako uživate u šetnjama sa svojim dragim, nemojte dopustiti da bilo koji objekat dođe između vas, kao što je stub ili ulična svetiljka. Takođe verovatno nije dobra ideja da ga isuviše približite svojoj rođaci za koju znate da zaskače sve što je muško.
Kada isporučujete pismo u sanduče, nemojte ga ispustiti jer ćete se svađati. U danima visoke tehnologije to se verovatno odnosi i na situaciju kad vam kompjuter krešira za vreme onlajn sesije. Smatra se baksuzom da dobijete pramen kose od svog ljubavnika. A pored toga, tip koji odseče svoju kosu da bi vam je dao, verovatno je pomalo jeziv.

Dobre stvari Svi mi želimo da mislimo da ćemo upoznati onog pravog u pravo vreme. Ali sigurno malo dobre sreće neće naškoditi. Slučajna opekotina na levom domalom prstu znači da ćete se uskoro veriti. Ključna reč ovde je "slučajna". Spustite te šibice.
Za salatu se smatra da ima magična svojstva, uključujući i moć da izazove ljubav. Je li to još jedan način da nam se kaže da treba da počnemo dijetu?
Ako nađete detelinu sa četiri lista, treba da je stavite u svoju desnu cipelu i sledeći neženja koga sretnete, postaće vaš muž. Kada bi samo prodavali deteline sa četiri lista na internetu...

Samo u vašim snovima Mitologija praznoverja kaže da ćete se veoma brzo zaljubiti ako sanjate da se kupate. Naravno, ne možemo kontrolisati naše snove, ali evo nekoliko načina da ohrabrite vašu buduću ljubav da se pojavi u vašim snovima: Spavajte sa parčetom svadbene torte ili sa ogledalom ispod jastuka. Naravno, budite pažljive da vam glazura ne uđe u pore, ili će vaše bubuljice uplašiti bilo kog udvarača. A šta ako slučajno razbijete ogledalo koje je bilo ispod jastuka - sedam godina lošeg seksa?
Nosite svoju spavaćicu ili pižamu okrenutu naopako. Ovo izgleda prilično lako, ali razmislite, da li one ribetine što reklamiraju Victoria's Secret moraju da se makljaju sa okretanjem svojih minijaturnih spavaćica?
Izbrojte devet zvezda devet noći za redom. Zvuči kao mnogo matematike za nas... ali stvarno, šta je više seksi od matematike?


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3

Prikazano 1-5 od 11 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje