Ženske priče

Da li ste perfekcionista?

05. Januar 2007.

Težnja za perfekcijom u svemu što radite može ozbiljno da ugrozi vaše mentalno zdravlje. Ništa na ovom svetu nije savršeno, ali u isto vreme može da bude lepo. Isto važi i za vas. Svi imaju mane, pa i vi, ali takođe nosite i lepotu u sebi. Kukovi su vam široki, kolači koje ste ispekli su tvrdi kao kamen, projekat na kom ste radili nije uspeo... pa šta?

Iz naših mana i neuspeha možemo da naučimo i da sazrevamo. Nemojte biti opsednuti o tome šta je pošlo naopako - iskoristite svoju energiju radeći na poboljšanjima sledećeg puta. Ova filozofija se može primeniti na bilo šta što u životu radite, pa i na dijetu koju držite (ako vam je uopšte potrebna). Kilogrami se ne mogu pobediti u jednoj bici. Nemojte da dopustite da jedna neuspela dijeta pokvari želju da i dalje pokušavate da dostignete uspeh, bilo da je u pitanju samo ona ili bilo šta drugo u životu. Samo tako ćete moći da uživate u svom telu i svojoj egzistenciji.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 80 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... DaljeBoje krvi i vina
Dalje