Ženske priče

Dragi, glup si za dva glupa!

27. Decembar 2006.

Da li ste gledali seriju "Žene fudbalera"? I ako jeste, da li ste uživali u nepatvorenoj zlobi i neverovatnoj gluposti koju su scenaristi serije doveli do maksimuma, a britanski glumci maestralno preneli na male ekrane?

Sad, priča iz stvarnog života. Kao što smo već zaključili, fudbaleri nisu blagosloveni inteligencijom. Vejn Runi, engleski reprezentativac, zacementirao je ovu tvrdnju jednom za svagda. Runi je poludeo kada je njegova verenica Kolin dobila poruku na mobilni telefon od nekoga ko se zove Sam. On je zahtevao da zna ko je taj Sam, a da zapravo nije znao da pročita poruku u kojoj nije stajao nikakav Sam, već brojčano-slovna kombinacija 5am, što na engleskom znači 5 sati ujutro, tj. vreme kada je poruka poslata.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 80 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... DaljeBoje krvi i vina
Dalje