Život poznatih

Telohranitelj opanjkava Anđelinu

01. April 2010.

Izvor: Index.hr

U ekskluzivnom intervjuu za američki In Tač misteriozni bivši telohranitelj Anđeline Žoli i Bred Pita odlučio je da otkrije "pravu istinu o glumici koja se u medijima prikazuje kao uzorna majka i savršena supruga".

Muškarac pod imenom Bill, koji nije hteo da otkrije svoje prezime, za popularni par je navodno radio godinama, a tvrdi da se Anđa, osim na zaposlenima, neretko iživljava na Bredu i deci.
"Ona ima dva lica - privatno i javno. Po mom mišljenju, ona je sebična nakaza koja nema nimalo strpljenja. Nema nimalo dobrote u sebi", tvrdi bivši telohranitelj koji dodaje da, za razliku od nje, Bred ima mnogo više strpljenja sa decom. " Ona često vrišti, urla i onda jednostavno nestane na nekoliko sati. Svoju decu kažnjava tako da šuti dok ona plaču, ne pokazuje nimalo saosećanja", izjavio je tajnoviti Bill.
Kada je u pitanju brak i odnos Breda i Anđeline, bivši zaposleni tvrdi da između njih nema nimalo hemije kao na početku veze. "Često su se zabavljali i smejali, ali i seksali. Sada spavaju u odvojenim sobama", otkriva Bill. A kada se ne svađaju, tvrdi telohranitelj, Anđa troši vreme kritikujući supruga.
"Često ga zove telefonom i zatim se izdere na njega. Bred samo ostavi telefon na razglas i ode. Ona ne prestaje sa tiradom dok se neko od ukućana ne javi i objasni joj da Bred više nije pored telefona", rekao je za Bil.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 173 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje