Život poznatih

Švarceneger javno priznao da ima vanbračno dete

17. Maj 2011.

Kad je 9. maja saopšteno da se jedan od najdugovečnijih holivudskih parova - Arnold Švarceneger i Marija Šrajver rastaju posle 25 godina braka, svi su se zapitali šta bi moglo da bude uzrok tome.

Bivši guverner Kalifornije i glumac čiji se akcenat prepoznaje u svim delovima planete je danas, preko portparola, priznao da već deset godina ima vanbračno dete sa neimenovanom bivšom članicom svog domaćinstva.

"Pošto sam napustio kancelariju guvernera, rekao sam svojoj ženi šta se dogodilo pre jedne deceinje. Znam da zaslužujem ljutnju i razočaranje koje sam uzrokovao, i nemam izgovora za svoje ponašanje. Izvinio sam se Mariji, mojoj deci i čitavoj porodici. Molim medije da u ovim trenucima poštuju privatnost moje žene i dece. Ja sam taj koji zaslužuje kritike, a ne oni", napisao je Švarceneger u izjavi za medije.

Majka deteta nije još uvek imenovana, ali je navodno reč o osobi koja je dvadeset godina provela u njihovom domaćinstvu i koja se dobrovoljno penzionisala u januaru.

Dete je rođeno pre nego što je on postao guverner, i prema navodima Los Anđeles Tajmsa, oduvek je finansijski vodio računa o njemu.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 173 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje