Život poznatih

Novi parfem Hale Beri

09. Avgust 2012.

Glumica Hale Beri u septembru lansira novi parfem pod imenom Closer.

Ovo je prva kolaboracija između čuvene Oskarovke i parfimeriste Žaka Kavalijea, tvorca mogih čuvenih parfema među kojima ćemo izdvojiti samo neke (Paco Rabanne Ultraviolet, YSL M7, Nina Ricci Nina - za ostale pogledati link: http://www.nstperfume.com/perfumers-a-to-e/jacques-cavallier/ )

Inače je ovo peti parfem koji nosi ime ove glumice. Prema objavljenim informacijama, glavne note će biti malina, lokvanj, ozon, ljubičica, mimoza, kedrovina, vanila, mahagonij, kašmirni mošus i sastojak pod imenom fougère accord (kombinacija hrastove mahovine, lavande i kumarina, derivata karanfilića. Uz ove note, kombinacija se često modifikuje bergamotom i citrusima).

Fougère accord je veoma popularan u muškim parfemima, te stoga očekujemo da će ovaj parfem imati notu iznenađenja. Moći će se kupiti u zapreminama od 15 i 30 eau de parfum.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 173 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje