Unos komentara

650 godina Habzburgovaca "klikom na miša"

01. Mart 2010.

Foto:Schloß Schönbrunn Kultur- und Betriebsges.m.b.H.

Habzburgovci su 650 godina dominirali političkim, kulturnim i društvenim životom u Evropi. Sada se ova plemička loza „seli" na Internet. „Svet Habzburgovaca" je naziv internet - plaforme koja ovoj vladarskoj porodici posvećuje virtuelnu izložbu - od prvog kralja, pa sve do kraja monarhije 1918. godine. Preko 2.000 strana teksta i 1.400 slika oživeće osam vekova istorije. Samo klikom na miša posetioci ove izložbe moći će da urone u svet Marije Terezije, Franje Josifa ili pak drugih članova ove carske porodice.

Pogledajte text u celosti

Pročitate sledeća pravila slanja komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Komentari koji su napisani isključivo velikim slovima neće biti odobreni.

Redakcija "Ekstravaganca" zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja ili redigovanja komentara.

Polja obeležena zvezdicom je obavezno popuniti.

Redakcija on-line portala "Ekstravaganca" ima pravo da ne odobri komentare koji nisu u skladu sa uređivačkom politikom i ne doprinose komunikaciji između čitalaca. Komentari kojima nam skrećete pažnju na propuste u objavljenim vestima, koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku vesti i na tome se zahvaljujemo.

Komentar je privatno mišljenje autora komentara i ne predstavlja stav redakcije. Ipak, prema postojećem Zakonu o javnom informisanju RDP on-line portal "Ekstravaganca" odgovara za sve sadržaje koji se nalaze na njegovim web adresama pa će se tako i odnositi prema komentarima čitalaca.

Komentar

(obavezno koristite velika slova ukoliko ih vidite na slici)

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje