Numerologija

Sudbina zapisana brojevima

25. Mart 2008.

Sve naše osobine, veruju numerolozi, kriju se iza broja jedan do devet. Svaki datum rođenja može se svesti na jednocifreni broj, koji je znak životne staze i otkriva vaše mane i vrline, jake i slabe strane. Staze možete i porediti - izvedite jednocifren broj iz svog i njegovog/njenog datuma rođenja i proverite da li prijate jedno drugom.


Četvorka
Uporan i vrlo radan broj. Odlučan, aktivan i pouzdan ali, ako se stvari ne odvijaju onako kako je zamislila, četvorka može postati prava napast. Logična je, organizovana, metodična i verna, i uvek se potajno brine ono svake sitnice.
Petica
Strastveni sanjar, zavodljiv, naginje psihosomatskim poremećajima. Mrzi rutinu i naporan rad.
Šestica
Dobrodušan i šarmantan, ima snažno razvijen osećaj za pravdu. Kada zatreba, spreman na žrtvu. Diplomata. Nežan i predan onima koje voli, ali teško prašta i zaboravlja.
Sedam
Rezervisan, sklon razmišljanju, inteligentan. Sanjar i filozof. Spreman na prevaru, samo da bi uspeo, ali isto tako može biti velikodušan i egocentričan.
Osam
Hrabar je i energičan, ali uspeva u životu tek kad nauči kontrolisati pozamašni apetit. Zagovornik pravih vrednosti, optimista, ali ponekad tajnovit i zatvoren.
Devet
Borben je, neustrašiv, beskompromisno nezavistan. Iako mu s vremena na vreme zatreba pomoć, obavezno zaboravi da je zatraži. Uspeva u svemu što mu zacrtate. Bistar je, vrlo energičan i strastven, ali ne i sentimentalan, bez obzira na utisak.

Strane: 1 2


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

  • Pouzdanost: Broj Šest Savršenstvo, pouzdanost, ljubav, porodična harmonija, utočiste, prolaznost – sve je ...
  • Srećni broj: Broj Sedam Sedmica se smatra srećnim brojem i misterijom. Veruje se da oznacava trijumf duha nad ...
  • Smelost: Broj Osam Osam je broj regeneracije i degeneracije, razaranja i patnje, ali i obecanja. Broj ...
  • Neobuzdano: Broj Devet Znak duhovnih i mentalnih dostignuća, nesebičnost i humanizam, magije, tajanstvenosti, ...
  • Ekstrovertni: Broj Pet Simbol broja Pet je pentagram, a sam broj označava avanturu, nepredvidivost i ljubav, ...

Strane: 1 2

Prikazano 1-5 od 10 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje