Svaštara

Holivudska Klopka

10. Novembar 2008.

Nada Grujić

Holivudski studio Alkon entertejnment (Alcon Entertainment) snimiće rimejk "Klopke" Srdana Golubovića, a film će u novoj verziji režirati Erikson Kor (Ericson Core), piše "Holivud riporter" (Reporter).

Film, za koji će scenario napisati Metju Oldrič (Matthew Aldrić), govori o običnom čoveku koji pristaje da postane plaćeni ubica kako bi platio operaciju koja će njegovom sinu spasiti život.
Met Riklin (Matt) biće producent filma, koji će distribuirati Vorner bros (Warner).
Metju Oldrič poznat je kao scenarista filma "Čistač", koji je premijerno prikazan prošle godine na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Kor je poznati kamerman koji je kao reditelj debitovao 2006. filmom "Invincible".
Studio Alkon snimio je filmove "The Sisterhood of the Traveling Pants 2", "P.S. Volim te" i "Čovek od slame". Isti studio u februaru počeće snimanje filma "The Book of Eli" u režiji Alberta i Alena Hjuza (Allen Hughes), sa Denzelom Vašingtonom i Garijem Oldmanom (Gary) u glavnim ulogama.
Film "Klopka" snimljen je u srpsko-nemačko-mađarskoj produkciji. Svetska premijera održana je na međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu 12. februara 2007.
Film je nagrađen gran prijem međunarodnog filmskog festivala i Sofiji. Srdan Golubović dobio je nagradu za režiju festivala u Visbadenu, a međunarodni žiri kritike FIPRESCI "Klopki" je dodelio nagradu za najbolji film tog festivala.
Glavne uloge tumače Nebojša Glogovac, Nataša Ninković, Anica Dobra i Miki Manojlović.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 110 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje