Knjige

Igra zavođenja

11. Mart 2009.

"Igra zavođenja" Natalije Dević je u isto vreme roman i ženski priručnik, s najbogatijim do sada objavljenim uvidom u pitanja ljubavi i srca. Avantura junakinje kojoj je omiljena rečenica bila: "Misliću o tome sutra", započinje kad shvati da sudbina ima pametnija posla nego da njoj provodadžiše i rešava ljubavne probleme. A još kad joj se desi i da, praktično odjednom, sudbina pred nju baci tri odlična frajera, pitanje šta će joj tačno muž aktualizovaće se do neslućenih razmera.

Ispričana uzbudljivo, sočno i duhovito, ova priča bavi se celim spektrom najaktuelnijih ženskih pitanja, od strategija i taktika kako zavesti muškarca, do saveta šta im činiti posle da bi bili poslušni i krotki. Ipak, važniji od toga je uvid u fenomene modernog društva i zahteve koje masovna kultura postavlja pred nas, a na koje junaci svako na svoj način nude dobre odgovore.
"Igra zavođenja" pisana je kao otvoren dijalog sa čitateljkama. Na više od 500 strana među spektrom iskustava modernih devojaka, njihovih majki, baka, ali i različitih muškaraca, svako može naći odgovor koji traži, a usput se i dobro zabaviti. Priča se zato čita sporo i sa uživanjem, u duhu zdrave, rasterećujuće i kreativne dokolice, a nasuprot pritiscima instant života i trendovima brzog trošenja uma i tela.
Priča završava "Uputsvom za upotrebu muškaraca", u kom su opisane dobre i loše strane 52 najčešća profila drugog pola, što je neophodan dodatak za sve pametne devojke.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 60 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje