Frizura

Platinasto za proleće/leto

11. Februar 2010.

Tmurno zimsko vreme obično nas inspiriše da promenimo nešto kao, na primer, boju kose i time unesemo malo svetlosti. Doduše, budite oprezne jer ono što nam se čini kao odlična ideja kada nam je dosadno, može postati noćna mora.

Stilisti za kosu smatraju da je tehnologija dovoljno napredovala da možemo da eksperimentišemo i u kućnoj radinosti, zahvaljujući polu permnentnim bojama koje se već neko vreme nalaze na tržištu. Tako možemo da isprobamo kako nam neka nijansa stoji, a da ne uništimo svoju kosu prekomernim bojenjem. Naša kosa je zimi sklona lomljenju zahvaljujući hladnoći, vetru i kapama. Kada postane nemoguće da se izborite sa svojom kosom i od nje napravite nešto pristojno, dobro bi bilo da prvo posetite svog frizera i zatim kupite dobro pakovanje. Pravi hit u poslednje vreme su pene koje u isto vreme hrane kosu i samim tim smanjuju oštećenja i usporavaju promenu boje farbane kose. Neophodni zimski proizvod su i sprejevi koji štite od toplote (samo pomislite na fen i centralno grejanje i sve je jasno).
Kada već govorimo o bojama, ono što će mnoge zanimati je šta će biti u trendu u narednom periodu. Znalci iz sveta hair stylinga najavljuju da će plavo biti hit ovog proleća i leta, i to platinasto poput Merilin Monro ili svedenije nijanse kao što je nekada imala Brižit Bardo. Ali, da ne bi izgledale uniformisano, ukoliko imate tamniju kosu posvetlite je za 2-3 nijanse i bićete u trendu.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8

Prikazano 1-5 od 38 tekstova | Sledeća »


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje