Ljubav

Mitovi o tome šta žene žele

11. Februar 2010.

Muškarci mogu misliti da znaju šta mi želimo od muškarca sa kojim smo u vezi, ali pitanje je koliko je njih zavedeno mitovima koji su postali istime zahvaljujući "učenjima" pametnjakovića koji su ih i stvorili. Zato je Askmen.com je napravio listu za muškarce koja je... prosudite same.

Mit No. 4: Žene žele da budu centar vašeg života
Ovo je osetljiva tema. Znate kako to ide: počnete da se zabavljate sa devojkom, a već sledećeg trenutka ona očekuje da vas viđa svakog dana, pokušava da kontroliše vaše slobodno vreme i trud se da se sve vrti oko nje. Prava žena koja je sigurna u sebe ovako nešto ne želi: takve dame više privlače muškarci koji imaju ispunjen život, prijatelje, zanimaju se nečim, imaju svoje pasije i interesovanja. Ukoliko vaš život počne da se vrti oko nje, odbićete je jer se ponašate kao osoba koja nema ništa drugo u životu.

Mit No. 5: Žene žele da se odreknete svojih prijateljica
Platonsko prijateljstvo sa drugim ženama dok ste u vezi može biti prilično problematično, ali vaša devojka nije nešto pogožena činjenicmo da se družite sa drugim devojkama. Pre će joj se tako nešto svideti, jer ukoliko druge žene vas vole i poštuju, to pokazuje da ste sposobni da ih razumete. Što je važno ukoliko imate nameru da održite ljubavnu vezu sa jednom.

Mit No. 6: žele žele da ih tretiramo kao jednake
To što je ona sposobna da se brine o sebi ne znači da bi trebalo da odustanete od džentlmentskih manira. Ovo važi čak i u slučajevima kada je vaša bolja polovima žestoki pobornik feminizma. Znači, ta priča kako ste jednaki se svodi na to da one žele da vam daju do znanja da mogu da "prežive" i bez vas, ali ono što vam neće reči a zapravo im znači je da žele da se o njima brinete, jer ih to čini da se osećaju posebnim.

Strane: 1 2


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5

Prikazano 1-5 od 24 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... DaljeBoje krvi i vina
Dalje