Muzika

Uz ulaznicu besplatan prevoz i mesto u Exit vilidžu

16. Jun 2010.

Posetioci Exit festivala iz Srbije dobiće mogućnost da uz kupljenu četvorodnevnu ulaznicu za Exit dobiju besplatno mesto u Exit vilidžu, kao i besplatan prevoz iz svih većih gradova u zemlji. Prijave su u toku, a broj mesta u okviru akcije je ograničen.

Ulaznice za Exit 2010.
Jednodnevne ulaznice za Exit su u prodaji, a cene ulaznica za četvrtak, 8. jul i petak 9. jul, iznose 2990 dinara, dok cena za treći dan festivala, subotu 10. jul, iznosi 3490 dinara, a za nedelju, 11. jul, 3990 dinara.
Četvorodnevne ulaznice i dalje koštaju 6490 dinara u pretprodaji, i skoro su rasprodate, a njihova puna cena u redovnoj prodaji biće 10990 dinara. Ulaznice sada mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu.
Ulaznice za devetodnevni boravak u Exit vilidžu u prodaji su po ceni od 2490 dinara, putem sajta Exitfest.org. U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu. Više informacija o kupovini ulaznica mogu se pronaći na Exitfest.org i Gigstix.com.

 

Strane: 1 2


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Prikazano 1-5 od 322 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo


Boje krvi i vina
Dalje

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... Dalje