Kuhinja

Rezultati ankete

05. Novembar 2010.

Pre mesec dana smo vam postavili kulinarsko pitanje: Da li ove jeseni spremate zimnicu. Imali smo lep odaziv od 111 čitatelja i čitateljki  - možda zvuči skromno, ali mi smo zadovoljni da krenemo malim koracima posle duže pauze.

Od ovog meseca objavljivaćemo rezultate naših anketa u odgovarajućim kategorijama. Prošla je bila vezana za kuhinju, trenutno aktuelna za modu. Svakog meseca saznajte šta naši posetioci misle o datoj temi.

I da ne dužimo dalje, evo šta smo zaključili iz rezultata:

Skoro polovina naših čitatelja računa na svoju mamu da završi taj posao za njih. Nadamo se da barem malo pomažu, i da umeju da cene to što njihove mame rade za njih.

Devetnaest posto čitateljki uživa u delu svojih ruku - ali vole da otvaraju samo tegle sa krastavčićima, turšijom, i naravno ajvarom.

I one koje sve to kupuju u supermarketu uživaju, ali samo pod uslovom da nisu morale da seckaju, mešaju ili da im kuhinja miriše na esenciju.

I, na kraju, 14 posto posetilaca je izuzetno vredno i njihove ostave su prava eksplozija boja: turšije, džemovi, karfiol, zeleni paradajz - šta god da vam padne na pamet, one to imaju.

Preostaje vam samo da poližete prste...

 

Tekst: A.S.


Kommentar: 0 Pogledajte komentare | Pošalji komentar

arhiva

Strane: 1 2

Prikazano 1-5 od 7 tekstova | Sledeća »

Izdvajamo

Devica Analitičan zemljani znak podnosi brigu kao prirodno stanje. Privlačni i delikatni ljudi vole postojanost i unapred potvrđene stvari, pa često žele da pozavršavaju sve drugo pre nego što se smire u ljubavi. Često kritikuju, pa dobro razmislite da li će vam to prijati kada budete živeli ... DaljeBoje krvi i vina
Dalje